Terug

eenmalig dubbel-concert
SHINER TWINS & PATRICIA VONNE BAND

CAFE WILHELMINA • WILHELMINAPLEIN • EINDHOVEN
Zondag 25 April 2010 • aanvang: 16.30 uur • 2 bands !!
entree €10 • reserveren aanbevolen via www.cafewilhelmina.nl

Dat er tussen Eindhoven en Austin TX een hechte muzikale link bestaat, hebben de Shiner Twins al eens eerder laten zien met hun onvergetelijke samenwerking met Malford Milligan (destijds meerdere uitverkochte concerten in de regio). Maar de Shiner Twins hebben met meer sprekende namen uit Austin samen gespeeld, zoals met gitarist/songwriter Stephen Bruton (vorig jaar helaas overleden, bekend van o.a. Bonnie Raitt, Delbert McClinton en Kris Kristofferson) en de van Delta Roux bekende slide-gitarist Harry Bodine.
Al vele jaren bestaat er ook een hechte vriendschap met Patricia Vonne uit Austin, die op de eerste CD van de Shiner Twins haar vocale medewerking verleende aan het prachtige texmex-duet “Please Don’t Take My Memories”.
Na twee overweldigend ontvangen CD’s mag het geen wonder meer heten dat de Shiner Twins door velen gezien worden als de beste rootsband uit Nederland. Vorig jaar stond de band op zowel het podium van het Moulin Blues Festival als het BRBF Festival in het Belgische Peer.
Patricia Vonne is met haar energieke Engels- en Spaanstalige ranchero-rock al enkele jaren een van de toppers uit Austin. Haar nieuwe (vierde) CD komt binnenkort uit.
Op 25 April vindt er een eenmalig dubbel-concert plaats van beide bands. Zowel de Shiner Twins als Patricia Vonne en haar band komen die middag volledig aan bod: twee sets op de ouderwetse revue-manier, de een na de ander en de ander na de een, en wie weet wat er tussendoor en op het eind nog voor gezamelijke verrassingen uit de hoed getoverd worden ....